SPECIAL REQUEST
TAKE OUT APPOINTMENT

Een special request appointment is een afspraak die plaatsvind op een datum die of op een tijdsstip dat niet (meer)/nog niet beschikbaar is in het online boekingssysteem. 
Via dit formulier kan je een verzoek voor een special request appointment in de salon indienen.

Voor een special request appointment betaal je +€50.

SELECTEER HET JUISTE FORMAAT
Heb je je huidige kapsel door ons laten zetten en wil je dit kapsel er weer door ons uit laten halen? Selecteer dan hetzelfde formaat als het kapsel dat je door ons hebt laten zetten. 
 
Bijvoorbeeld:
Huidige kapsel: BRAIDS – KNOTLESS BOXBRAIDS S
Take out: BRAIDS – TAKE OUT S 

SELECTEER HET JUISTE FORMAAT 
Heb je je huidige kapsel NIET door ons laten zetten, maar wil je dit kapsel er wel door ons uit laten halen? Neem dan eerst, via WhatsApp, contact met LEYNEL op en stuur foto’s van je haar (voorkant, zijkant en achterkant). LEYNEL zal dan aangeven onder welk formaat dit kapsel valt en wat je moet selecteren.

 

LET OP:
Mocht er van tevoren GEEN contact met LEYNEL zijn opgenomen (om het juiste formaat vast te stellen) en wordt er toch een afspraak geboekt dan kan dit (bij de onjuiste selectie van het formaat) leiden tot wijziging van  het formaat (waarbij de desbetreffende prijs van dat formaat van toepassing is) of annulering van de afspraak. 

– Ochtendtoeslag (00:00 – 10:00) +€20
– Avondtoeslag (17:00 – 00:00) +€20
– Feestdagentoeslag +€20

Een aanbetaling van €50 + €0,95 transactiekosten is vereist om een afspraak te kunnen maken. De aanbetaling van €30 wordt in mindering gebracht op de totale prijs van de boeking. 

LET OP:
Aanbetaling en transactiekosten zijn NIET restitueerbaar/verrekenbaar.

KLEURENKAART

Voor de volgende kleurenpallets komt er een toeslag bij:

  • Red colors
  • Pastel colors
  • 2 mixed colors
  • 3 mixed colors
  • Balayage
× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?