VERZENDBELEID

Alle bestellingen worden via PostNL en met track en trace code verzonden.

LEYNEL verzendt bestellingen op de volgende dagen:

– Maandag;
– Woensdag;
– Vrijdag

Afhankelijk van de dag waarop en het tijdstip waarop (na 17 :00 uur) je een bestelling hebt geplaatst wordt jouw bestelling meegenomen in de planning van de eerstvolgende maandag, woensdag of vrijdag daarop.

Zodra LEYNEL jouw bestelling heeft verzonden, ontvangt je de verzendbevestiging per e-mail met een track en trace nummer.Met een beetje geluk heb je je bestelling de volgende dag in huis vanaf het moment dat je de tracking informatie hebt ontvangen!

Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling kunnen de verzendkosten verschillen. Bij het afrekenen van de bestelling worden de verzendkosten bekend gemaakt.

Bestellingen boven de € 75,-, worden gratis verzonden binnen Netherlands!

Als je per ongeluk het verkeerde verzendadres hebt ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact met LEYNEL op om je gegevens te wijzigen. Als je bestelling al is verzonden, kan LEYNEL jouw bestelling niet (meer) wijzigen of terughalen en kom je niet in aanmerking voor restitutie of gratis nieuwe producten. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat alle details correct zijn ingevuld vóór de aankoop. LEYNEL neemt geen verantwoordelijkheid voor bestellingen die op het verkeerde adres worden geplaatst.

Bestellingen kunnen op afspraak opgehaald worden. Kies bij het afronden van je bestelling voor de optie ‘ophalen’.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?