Disclaimer

Alle informatie op deze website – https://leynel.com – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. LEYNEL geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die je onderneemt op basis van de informatie die je op deze website (LEYNEL) vindt, is strikt op eigen risico. Leynel is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kun je andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer je onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat je het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat je zaken gaat doen of informatie upload

Door onze website te gebruiken, stem je hierbij in met onze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden ervan.

Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan zullen die wijzigingen hier prominent worden vermeld.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?