VOORWAARDEN en BELEID
HAARDIENST aan huis

AANBETALING

Een aanbetaling van €50 + de gecommuniceerde reiskosten die van toepassing zijn + €0,95 transactiekosten is vereist om een afspraak te kunnen maken. 
De aanbetaling van €50 + de gecommuniceerde reiskosten wordt in mindering gebracht op de totale prijs van de afspraak.

De aanbetaling en transactiekosten zijn NOT POSSIBLE restitueerbaar, inwisselbaar en/of verrekenbaar.
Indien de reis naar de klant reeds (gedeeltelijk) is gemaakt dan zijn de reiskosten NOT POSSIBLE restitueerbaar.

Aanbetalingen en reiskosten zijn enkel restitueerbaar of inwisselbaar voor een andere afspraak, indien een afspraak door toedoen van LEYNEL niet plaats kan vinden.

De aanbetaling voor een reguliere afspraak die via de website wordt gemaakt geschiedt, via het boekingssystemen van de website: www.leynel.com..

De aanbetaling voor een Same day appointment en een special request appointment en een aan huis afspraak geschiedt via een betaallink, die verstuurd wordt via de gekozen communicatielijn.

RESTERENDE BETALING

Het restant bedrag dient contact en zo gepast mogelijk betaald te worden. Het resterende bedrag kan tijdens de afspraak of voor vertrek worden betaald.

*Digitale betalingen zijn niet mogelijk.

AFSPRAAK WIJZIGEN

Vanwege op maat gemaakte tijdvakken, reeds getroffen voorbereidingen voor de afspraak, voorgaande en/of opvolgende afspraken is het niet mogelijk het kapsel, de datum, het tijdstip te wijzigen en/of extra’s aan de afspraak toe toe te voegen.. Een afspraak kan alleen geannuleerd worden.

 

 LEYNEL kan een datum en/of tijd wijzigingsvoorstel doen. Indien de klant niet akkoord kan gaan met het wijzigingsvoorstel en LEYNEL als gevolg daarvan de afspraak moet annuleren, dan wordt de aanbetaling binnen 48 uur teruggestort.

CANCELATION POLICY

Bij het annuleren van een afspraak door de klant, is de klant de aanbetaling kwijt.
Indien de reis naar de klant reeds (gedeeltelijk) is gemaakt dan is de klant de reiskosten ook kwijt.

 

Indien de klant een nieuwe afspraak wenst te maken, nadat een eerdere afspraak is geannuleerd, dan dient de klant opnieuw een aanbetaling van €50 + de gecommuniceerde reiskosten  + €0,95 transactiekosten te voldoen.

*De reiskosten hoeven niet te worden voldaan wanneer blijkt dat de reis van de voorgaande geannuleerde afspraak, nog niet (gedeeltelijk) was gemaakt.

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan dient dit uiterlijk 24 uur voor de afspraak kenbaar te worden gemaakt aan LEYNEL door de afspraak te annuleren via de annuleerlink die te vinden is in de bevestigingsmail van de afspraak., door een whatsapp bericht te sturen naar 0610229753 of een e-mail te sturen naar info@leynel.com.

OVERMACHT
De afspraak kan geannuleerd worden indien er spraken is van een onvoorziene omstandigheid.
De aanbetaling en de reiskosten worden binnen 48 uur teruggestort.

 •  

ONJUISTE STAAT HAAR

De afspraak kan worden geannuleerd wanneer het haar niet:

 • Volledig schoon is;
 • Volledig droog is;
 • Volledig klitvrij is.
  Bij annulering is de klant is de aanbetaling en de reiskosten kwijt

 

(HOOFD)HUIDAANDOENING
De afspraak wordt standaard geannuleerd wanneer de klant een (hoofdhuid)aandoening heeft zoals schilfers, roos, schimmel, eczeem, psoriasis, luizen o.i.d.
Bij annulering is de klant is de aanbetaling en de reiskosten kwijt.

 

*LEYNEL behoudt ten alle tijden het recht bij klanten met vuil haar, nat haar, klitten in het haar, overmatig producten in het haar en/of een (hoofd)huidaandoening de afspraak te annuleren. Bij annulering op basis van 1 of meerdere van de bovenstaande punten is de klant is de aanbetaling en de reiskosten kwijt.

Indien LEYNEL de afspraak moet annuleren, dan geeft LEYNEL dat z.s.m. door door een whatsapp bericht te sturen naar het nummer dat van de klant bij LEYNEL bekend is en/of een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat van de klant bij LEYNEL bekend is.

*LEYNEL behoudt ten alle tijden het recht bij klanten met vuil haar, nat haar, klitten in het haar, overmatig producten in het haar, een (hoofd)huidaandoening en/of klanten die te laat zijn de afspraak te annuleren. Bij annulering op basis van 1 of meerdere van de bovenstaande punten is de klant is de aanbetaling kwijt.

HAAR BELEID

Ten tijden van de afspraak dient het haar volledig schoon at the time of the appointment

If the hair is niet volledig schoon the appointment will be geannuleerd.
De klant is de aanbetaling en de reiskosten kwijt.

The hair must be volledig droog at the time of the appointment

If the hair is niet volledig droog DROOG the appointment will be geannuleerd
De klant is de aanbetaling en de reiskosten kwijt.

BELANGRIJK
Ten tijden van de afspraak dient het haar van de klant van boven tot onder volledig klitvrij te zijn
*Tenzij je de ”Comb out service (uitkam service)” er bij de service bij hebt geboekt.

Indien het haar van boven tot onder niet volledig klitvrij the appointment will be geannuleerd óf wordt er, indien de afspraak voort gezet kan worden €100 ”Comb out service kosten” in rekening gebracht.

 

De volgende uitspraken leiden alsnog tot annulering van de afspraak of het in rekening brengen van €100 ‘Comb out service kosten’ als blijkt dat het haar niet volledig klitvrij is:

 • ”Ik heb mijn best gedaan”;
 • ”Ik hoop dat me haar goed is uitgekamt”;
 • ”Ik heb me haar écht uitgekamt”;
 • ”Eerder vandaag was mijn haar wel uitgekamt”;
 • ”Moet ik anders mijn haar nu (snel) uitkammen zodat de afspraak door kan gaan?”

*Het voort zetten van de afspraak met de  ”Comb out service” is enkel mogelijk indien de agenda het op dat moment toe laat. Het voort kunnen zetten van de afspraak is dus geen garantie.
*Indien de afspraak wordt geannuleerd is de klant de aanbetaling en de reiskosten kwijt.

At the time of the appointment geen producten (oliën, leave in conditioner, lotions etc.)  in het haar.
Indien dit wel het geval is; 
– Kan dit gevolgen hebben voor het eindresultaat.
– Vervalt de garantie

 

*During and at the end of the appointment, LEYNEL will put products in the hair.

Zorg ervoor dat je haar bij aanvang van de afspraak schoon is, volledig droog is, Volledig klitvrij is en  productbrij is. 

Hoe bereid je je haar voor?

 • Was je haar 1 á 2 dagen voor de afspraak;
 • Zet géén producten in je haar;
 • Verdeel je haar in 4 of 8 secties;
 • Kam per sectie, van onder naar boven, je haar uit.
  • Het haar is volledig uitgekamt als het (zonder moeite) mogelijk is met een kam van boven tot onder door het haar te kammen;
 • Föhn bij voorkeur je haar;
 • Maak in de uitgekamde/geföhnde sectie een vlecht of twist;
 • Kom met de vlechten/twist naar de afspraak en LEYNEL pakt het vanaf daar verder op.

*Het is niet de bedoeling dat je bij aanvang van de afspraak je haar nog droog en/of klitvrij moet maken. Dit gaat ten kosten van de tijd die uit is getrokken voor de haardienst en zal dan ook leiden tot annulering van de afspraak. 

LEYNEL HIGHLY recommends a blow dry of your own hair. ten zeerste aan.
Door het eigen haar te föhnen verleng je de the life of a hairstyle will be extended en komt een kapsel beter tot zijn recht.

Ook wanneer je de föhnen service er bij de haardienst bij hebt geboekt dient het haar  klitvrij te zijn. Het föhnen dient ter bevordering van de levensduur van het kapsel en niet als ”comb out service (uitkam service)” . 
*Föhnen is bij de ‘Comb out service (uitkam dienst)’ inbegrepen.

LEYNEL DOES NOT provide hair services to customers with a (scalp) skin condition such as flakes, dandruff, fungus, eczema, psoriasis, lice or something similar. 

Indien er, ten tijden van de afspraak, vermoedens zijn of daadwerkelijk sprake blijkt te zijn  van a (scalp) skin condition, the appointment will be CANCELLED. geannuleerd
The customer has lost the deposit.

*LEYNEL behoudt te allen tijde het recht om de afspraak te annuleren indien het haar NIET schoon, NIET VOLLEDIG droog, NIET VOLLEDIG klitvrij is, NIET VOLLEDIG PRODUCTVRIJ is en/of er sprake is van een (hoofd)huid aandoening.

VOORBEREIDINGEN 

Bij de volgende haardiensten moet de klant voorbereidingen te treffen door (van tevoren) benodigdheden klaar te zetten die LEYNEL gedurende de haardienst zal gebruiken:
– Feed-in braids
– Classic boxbraids
– Knotless boxbriads
– Classic fulani braids
– Knotless fulani braids 

 

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan dient dit uiterlijk 24 uur voor de afspraak kenbaar te worden gemaakt aan LEYNEL door de afspraak te annuleren via de annuleerlink die te vinden is in de bevestigingsmail van de afspraak., door een whatsapp bericht te sturen naar 0610229753 of een e-mail te sturen naar info@leynel.com.

. +/- 15 minuten voordat LEYNEL klaar is met de haardienst zal LEYNEL vragen water te koken (d.m.v. de waterkoker of op ”vuur”). Het gekookte water zal gebruik worden om de punten van de vlechten te sealen. Door de punten in heet water te zetten worden de punten gesealde. Het sealen van de punten zorgt ervoor dat de vlechten aan de uiteindes niet ontrafelen.

Uitgebreide versie

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?