AFSPRAAK IN DE SALON

Beschikbaarheid

De 20ste van de maand komen de beschikbare data van de maand daarop online. In de loop van de maand kunnen meer data beschikbaar komen.

VIP afspraak

Wil je een afspraak maken op een datum of tijdstip dat (nog) niet (meer) beschikbaar is in het boekingssysteem? Vul dan dit VIP formulier in.

 *VIP afspraken zijn: 
– Afspraken die binnen 3 dagen plaats vinden
– Afspraken die later dan 40 dagen in de toekomst plaats vinden
– Afspraken die plaatsvinden op een dag, die niet meer beschikbaar is in de online agenda.

Voor een VIP afspraak betaal je een toeslag van +€50.

Aanbetaling

Een aanbetaling van €30 + €0,95 transactiekosten is vereist om een afspraak te kunnen maken. De aanbetaling van €30 wordt in mindering gebracht op de totale prijs van de boeking. 

LET OP:
Aanbetaling en transactiekosten zijn NIET restitueerbaar/verrekenbaar.

Hoe maak ik een afspraak?

Door de stappen in het onderstaande boekingsysteem te doorlopen kun je een afspraak maken. Tijdens het proces dien je een foto van het gewenste kapsel  te uploaden.

LET OP: 
De gekozen haardienst is doorslaggevend, ook als dit NIET overeenkomt met de geüploade foto.

Selecteer het juiste kapsel

Neem bij twijfel over (de juiste selectie van) een kapsel contact met LEYNEL op via WhatsApp d.m.v. het sturen van een foto. LEYNEL zal dan aangeven of het kapsel mogelijk is en zo ja welk kapsel je moet selecteren.

Wijzigen is niet mogelijk

Nadat je de afspraak hebt gemaakt is het vanwege op maat gemaakte tijdvakken, opvolgende afspraken én/of reeds getroffen voorbereidingen NIET mogelijk  het kapsel te wijzigen, extra’s aan de haardienst toe te voegen en/of de afspraak te verzetten. Selecteer dus alle gewenste opties tijdens het boekingsproces.

Een afspraak wijzigen betekent de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak maken.

Laden...
× HOW CAN WE HELP YOU?