ANNULEER BELEID

Vanwege op maat gemaakte tijdvakken en reeds getroffen voorbereidingen is het wijzigen van die dienst, de datum, het tijdstip en/of het toevoegen van extra’s NIET mogelijk.
Een afspraak kan ALLEEN geannuleerd worden.

Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken om een wijziging door te voeren, dient er opnieuw een aanbetaling van €10 + €0,95 transactiekosten te worden voldaan.

*M.b.t. de datum en/of het tijdstip kan LEYNEL ten alle tijden een wijzigingsvoorstel doen. Indien de klant niet akkoord kan gaan met het wijzigingsvoorstel en LEYNEL als gevolg daarvan de afspraak moet annuleren dan wordt de aanbetaling binnen 48 uur teruggestort.

Bij het annuleren van een afspraak is de klant de aanbetaling kwijt.
Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken nadat een eerdere afspraak is geannuleerd, dient opnieuw een aanbetaling van €10 + €0,95 transactiekosten te worden gedaan.

 

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan kan dat door een whatsapp bericht te sturen naar 0657301164, een e-mail te sturen naar info@leynel.com of via de annuleringslink die te vinden is in de bevestigingsmail van de afspraak.

OVERMACHT
De afspraak kan geannuleerd worden indien er spraken is van een onvoorziene omstandigheid.
De aanbetaling wordt binnen 48 uur teruggestort.


 • LAATKOMERS
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer de klant minimaal 15 min. laat is.
  De klant is de aanbetaling kwijt.


 • HAAR TE KORT
  De afspraak kan geannuleerd worden wanneer het haar korter dan 0,5 cm is. 
  De klant is de aanbetaling kwijt

 • Onhygiënisch lichaam(geur)
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer er volgens LEYNEL sprake is van onhygiënische oppervlakte op/bij de gewaxte plek. 
  De klant is de aanbetaling kwijt.


 • SOA 
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer er vermoedens zijn dat de klant een SOA heeft zoals Chlamydia, genitale wratten, genitale herpes, Gonoroe o.i.d.
  De klant is de aanbetaling kwijt.


*LEYNEL behoudt ten alle tijden het recht de afspraak te annuleren bij laatkomers, haar dat te kort is, een onhygiënisch lichaam(geur)  en/of als er vermoedens zijn van een SOA.

Indien LEYNEL de afspraak moet annuleren, dan geeft LEYNEL dat z.s.m. door door een whatsapp bericht te sturen naar het nummer dat van de klant bij LEYNEL bekend is en/of een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat van de klant bij LEYNEL bekend is.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?