HAIR PREPARATIONS

Jij hebt binnenkort een haarafspraak! Een goede voorbereiding is het halve werk.
Hieronder geven wij informatie en tips hoe je je goed voor kan bereiden op je haar afspraak.

Zorg ervoor dat je haar bij aanvang van de afspraak volledig schoon is.

TIP:

 • Was je haar 1 á 2 dagen voor de afspraak:
  Was je haar het liefst niet op de dag van je afspraak, tenzij je je haar (goed droog) föhnt. De kans is dan namelijk groot dat het haar nog nat is tijdens de afspraak. Het beste resultaat krijg je als het kapsel wordt gecreëerd op droog geföhnd haar. Mocht het haar tijdens de afspraak (nog) nat/vochtig zijn dan kan dit resulteren in de annulering van de afspraak.
 • Zet geen producten in je haar:
  Het advies is altijd om, voorafgaand aan de afspraak, geen producten (olie, gel, leave-in, wax, edge control etc.) in het haar te zetten.  (overmatige) producten in het haar gaan niet altijd goed samen met de producten die LEYNEL gebruikt om het kapsel te creëren. Het creëren van het kapsel kan dan bemoeilijkt worden en/of resulteren in een witte waas in het haar, witte vlokken in het haar, build up van producten in het haar etc.

Zorg ervoor dat je haar bij aanvang volledig droog is.

TIP:
Föhn bij voorkeur je haar;
Het beste resultaat krijg je als het kapsel wordt gecreëerd op droog geföhnd haar. Mocht het haar tijdens de afspraak (nog) nat/vochtig zijn dan kan dit resulteren in de annulering van de afspraak.

Zorg ervoor dat je haar volledig klitvrrij is.

 

WAT IS VOLLEDIG KLITVRIJ?
Volledig klitvrij haar houdt in dat het mogelijk moet zijn om moeiteloos met een kam van boven (vanaf hoofdhuid/ de wortels van het haar) naar onder (de punten van het haar) te kunnen kammen. Ook moet het mogelijk zijn moeiteloos scheidingen te kunnen maken. Mocht dat niet mogelijk zijn dan is het haar NIET volledig klitvrij. Mocht het haar tijdens de afspraak niet volledig klitvrij zijn dan resulteert dit in de annulering van de afspraak of een toeslag van +€100 om het haar klitvrij te maken (LET OP: dit is alleen mogelijk als de agenda het toelaat).

 

TIP:

 1. Verdeel je haar in 4 of 8 secties;
 2. Kam per sectie, van onder naar boven, je haar uit. – het haar is volledig uitgekamd als het (zonder moeite) mogelijk is met een kam van boven tot onder door het haar te kammen.
 3. Maak in de uitgekamde/geföhnde sectie een vlecht;
 4. Kom met de vlechten naar de afspraak;
 5. LEYNEL pakt het vanaf daar verder op.
× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?