ANNULEER BELEID
hair consult

Vanwege op maat gemaakte en uitgetrokken tijdvakken voor de afspraak is het wijzigen van de datum en het tijdstip NIET mogelijk.
Een afspraak kan ALLEEN geannuleerd worden.

Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken om een wijziging door te voeren, dient de klant opnieuw een betaling van €10 + €0,95 transactiekosten te voldoen.

*M.b.t. de datum en/of het tijdstip kan LEYNEL ten alle tijden een wijzigingsvoorstel doen. Indien de klant niet akkoord kan gaan met het wijzigingsvoorstel en LEYNEL als gevolg daarvan de afspraak moet annuleren dan wordt de reeds gedane betaling binnen 3 werkdagen teruggestort.

Bij het annuleren van een afspraak is de klant de reeds gedane betaling kwijt.
Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken nadat een eerdere afspraak is geannuleerd, dient hij/zij opnieuw een betaling van €10 + €0,95 transactiekosten te worden voldoen.

 

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan kan dat door een whatsapp bericht te sturen naar 0657301164, een e-mail te sturen naar info@leynel.com of via de annuleringslink die te vinden is in de bevestigingsmail van de afspraak.

OVERMACHT
De afspraak kan geannuleerd worden indien er spraken is van een onvoorziene omstandigheid.
De betaling wordt binnen 3 werkdagen teruggestort.

Indien LEYNEL de afspraak moet annuleren, dan geeft LEYNEL dat z.s.m. door door een whatsapp bericht te sturen naar het nummer dat van de klant bij LEYNEL bekend is en/of een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat van de klant bij LEYNEL bekend is.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?