CANCELATION POLICY

Vanwege op maat gemaakte tijdvakken is het wijzigen van het kapsel, de datum, het tijdstip en/of het toevoegen van extra’s NOT POSSIBLE mogelijk.
Een afspraak kan ALLEEN geannuleerd worden.

Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken om een wijziging door te voeren, dient er opnieuw een aanbetaling van €50 + €0,95 transactiekosten te worden voldaan.

*M.b.t. de datum en/of het tijdstip kan LEYNEL ten alle tijden een wijzigingsvoorstel doen. Indien de klant niet akkoord kan gaan met het wijzigingsvoorstel en LEYNEL als gevolg daarvan de afspraak moet annuleren dan wordt de aanbetaling binnen 48 uur teruggestort.

Bij het annuleren van een afspraak is de klant de aanbetaling kwijt.
Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken nadat een eerdere afspraak is geannuleerd, dient opnieuw een aanbetaling van €50 + €0,95 transactiekosten te worden gedaan.

 

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan kan dat door een whatsapp bericht te sturen naar 0657301164, een e-mail te sturen naar info@leynel.com of via de annuleringslink die te vinden is in de bevestigingsmail van de afspraak.

OVERMACHT
De afspraak kan geannuleerd worden indien er spraken is van een onvoorziene omstandigheid.
De aanbetaling wordt binnen 48 uur teruggestort.


 • LAATKOMERS
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer de klant minimaal 15 min. laat is.
  The customer has lost the deposit.


 • ONJUISTE STAAT HAAR
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer het haar NOT POSSIBLE 
  Volledig schoon is.
  – Volledig droog is.
  – Volledig klitvrij is.
  The customer has lost the deposit


 • (HOOFD)HUIDAANDOENING
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer de klant een (hoofdhuid)aandoening heeft zoals schilfers, roos, schimmel, eczeem, psoriasis, luizen o.i.d.
  The customer has lost the deposit.


*LEYNEL behoudt ten alle tijden het recht bij klanten met vuil haar, nat haar, klitten in het haar, overmatig producten in het haar en/of een (hoofd)huidaandoening of klanten die te laat zijn de afspraak te annuleren.

Indien LEYNEL de afspraak moet annuleren, dan geeft LEYNEL dat z.s.m. door door een whatsapp bericht te sturen naar het nummer dat van de klant bij LEYNEL bekend is en/of een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat van de klant bij LEYNEL bekend is.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?