ANNULEER BELEID AAN HUIS

Vanwege op maat gemaakte tijdvakken, reeds uitgetrokken tijd uit de agenda, opvolgende afspraken en/of reeds getroffen voorbereidingen is het wijzigen van het kapsel, de datum, het tijdstip en/of het toevoegen van extra’s NIET mogelijk.

Een afspraak kan ALLEEN geannuleerd worden.

Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken om een wijziging door te voeren, dient er opnieuw een aanbetaling van €30 + €0,95 transactiekosten te worden voldaan. Indien er een nieuwe afspraak wordt gemaakt om een wijziging door te voeren, dan hoeven de reiskosten niet nogmaals betaald te worden.


*M.b.t. de datum en/of het tijdstip kan LEYNEL ten alle tijden een wijzigingsvoorstel doen. Indien de klant niet akkoord kan gaan met het wijzigingsvoorstel en LEYNEL als gevolg daarvan de afspraak moet annuleren dan wordt de aanbetaling binnen 48 uur teruggestort.

Bij het annuleren van een afspraak door de klant  is de klant:

 1.  De aanbetaling van €30 + €0,95 transactie kwijt en niet verrekenbaar.
 2. Indien de reis naar de klant reeds (gedeeltelijk) gemaakt ook de reiskosten kwijt. 
 
 
 1. Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dient dit minstens 1 uur voor de afspraak aan LEYNEL te worden meegedeeld. Dit kan door een whatsapp bericht te sturen 0657301164 of een e-mail naar info@leynel.com te sturen.
 2. Indien de klant een nieuwe afspraak wil maken nadat een eerdere afspraak is geannuleerd, dient de klant opnieuw een aanbetaling van €30 + reiskosten +€0,95 transactiekosten te voldoen.
  • Indien er een nieuwe afspraak wordt gemaakt om een wijziging door te voeren, dan dient er opnieuw een aanbetaling van €30 + €0,95 transactiekosten te worden voldaan. 
  • Indien er een nieuwe afspraak wordt gemaakt om een wijziging door te voeren, dan hoeven de reiskosten niet nogmaals voldaan te worden.

Indien de klant de afspraak wenst te annuleren, dan kan dat door een whatsapp bericht te sturen naar 0657301164 of een e-mail te sturen naar info@leynel.com.

 • OVERMACHT
  De afspraak kan geannuleerd worden indien er spraken is van een onvoorziene omstandigheid.
  De aanbetaling van €30 + de reiskosten worden binnen 48 uur teruggestort.


 • ONJUISTE STAAT HAAR
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer het haar NIET 
  Volledig schoon is.
  – Volledig droog is.
  – Volledig klitvrij is.
  De klant is de aanbetaling kwijt.


 • (HOOFD)HUIDAANDOENING
  De afspraak wordt geannuleerd wanneer de klant een (hoofdhuid)aandoening heeft zoals schilfers, roos, schimmel, eczeem, psoriasis, luizen o.i.d.
  De klant is de aanbetaling kwijt.


*LEYNEL behoudt ten alle tijden het recht bij klanten met vuil haar, nat haar, klitten in het haar, overmatig producten in het haar en/of een (hoofd)huidaandoening de afspraak te annuleren.

Indien LEYNEL de afspraak moet annuleren, dan geeft LEYNEL dat z.s.m. aan door een whatsapp bericht te sturen naar het nummer van de klant dat bij LEYNEL bekend is en/of een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat van de klant bij LEYNEL bekend is.

× HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?